Σχετικά με εμάς

H digitalmanagement.gr είναι μια εταιρεία συμβούλων που ειδικεύεται στον ψηφιακό μετασχηματισμό των παραδοσιακών εταιρειών. Παρέχοντας συμβουλευτικές λύσεις, ενδοεπιχειρησιακή εκπαίδευση, και E-Learning courses.

Η digitalmanagement.gr έχει δημιούργησε ένα δικό της μοντέλο το DTModel (Digital Transformation Model)  για να βοηθήσει τις παραδοσιακές εταιρείες να υλοποιήσουν βήμα προς βήμα τον ψηφιακό τους μετασχηματισμό. 

Το μοντέλο αυτό αποτελείτε από επτά βήματα και είναι ενός οδηγός πρακτικής για τον ψηφιακό μετασχηματισμό κάθε παραδοσιακής εταιρείας.

Η αποστολή μας είναι να προετοιμάσουμε τους ηγέτες των εταιρειών να οραματιστούν και να επιτύχουν τον ψηφιακό μετασχηματισμό των εταιρειών τους – μέσω έμπνευσης, εκπαίδευσης και εφαρμογής.

Οι Αξίες μας

  • Σκληρή δουλειά και τιμιότητα.
  • Αυθεντική φροντίδα για τις ανάγκες των πελατών με απόλυτο σεβασμό στην επιστήμη και την εμπειρία σε κάθε περίπτωση συμβουλής.
  • Αυτό-εξέλιξη και προσαρμοστικότητα μέσω της δια βίου μάθησης.
  • Αγάπη και φροντίδα για τους συνανθρώπους.

Οι Μακροπρόθεσμοι Στόχοι μας

Οι Μακροπρόθεσμοι Στόχοι μας

Να γίνει μέχρι το έτος 2022 η πιο γνωστή ελληνική εταιρεία στην επικράτεια στην παροχή προγραμμάτων κατάρτισης και ανάπτυξης στον τομέα τις ψηφιακής ανάπτυξης, που θα προετοιμάσει και θα αναπτύξει τα άτομα και τις εταιρείες τους για τα επόμενα χρόνια.

Η Ζωντανή Περιγραφή της Ιδέας

Η Ζωντανή Περιγραφή της Ιδέας

Θα επενδύσουμε στη συλλογή και επεξεργασία της γνώσης από τα κορυφαία πανεπιστήμια και ιδρύματα όλου του κόσμο. Θα συνεργασθούμε με παραδοσιακές εταιρίες και με τους ανθρώπους τους για να υλοποιήσουμε μαζί όλη αυτήν την γνώση, βοηθώντας την μελλοντική επιτυχία και ανάπτυξη τους.